پروتئین: برای ساخت هر بافت جدیدی مانند مو در بدن نیاز به آمینو اسیدهای موجود در پروتئین ها داریم. کمبود پروتئین باعث می شود تا موهای در حال رشد به طور زودرس وارد فاز خواب و استراحت شده و سپس ظرف چند ماه بعد ریزش پیدا کنند، به عبارت دیگر پروتئین اساس و پایه نیاز بافت های بدن مانند مو، ناخن، پوست و… می باشد و در موادی مانند انواع گوشت (مرغ، ماهی و گوشت قرمز)، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات به میزان فراوان وجود دارد. در مواد نشاسته ای مثل نان، برنج، ماکارونی و سبزی ها نیز به مقدار کمی وجود دارد.
منابع پروتئینی با میزان چربی کم بسیار مفید هستند از جمله می توان به شیر سویا اشاره کرد. سیستئین یک اسید آمینه ضروری است که برای ساخت مو لازم است و منبع عمده آن در ماهی، زرده تخم مرغ، سیر، پیاز، کلم و تمشک است.
کلسیم و منیزیم: گروه شیر و لبنیات منابع غنی کلسیم، منیزیم و پروتئین هستند. اگر فردی دچار عدم تحمل لاکتوز (قند موجود در شیر) باشد و از سایر مشتقات لبنیاتی نیز برای تامین نیازهای بدن خود استفاده نکند، باید به طور روزانه مکمل کلسیم مصرف کند و مصرف سایر غذاهای غنی از پروتئین را نیز افزایش دهد.
ویتامین های گروه B: یکی از راه های درمان ریزش مو مصرف مواد مغذی حاوی ویتامین B زیاد است در بین این گروه ویتامین، ویتامینB3 (نیاسین) باعث بهبود خونرسانی به ریشه مو می شود و نتیجه باعث تسریع رویش مو است.
ویتامین B5 (پانتنول): نیز باعث توقف ریزش مو و کمک به رویش مو است.
ویتامین B7 (بیوتین): باعث تقویت و بهبود پوست به خصوص فولیکول های مو می شود.
ویتامین B6 و B12 هم باعث رشد سالم مو می شوند.
منابع غنی از ویتامین های گروه B: جگر، موز، دانه آفتابگردان، ماهی، مرغ، جوانه گندم، آلوی خشک، گوشت، غلات سبوس دار، مخمر و زرده تخم مرغ.
در بخش های بعد سایر ترکیبات نیز توضیح داده می شوند