۲- ویتامین C : ویتامین C نیز با بهبود خونرسانی به ریشه مو در رویش مو موثر است. کیوی، میوه های ترش مثل مرکبات، گوجه فرنگی، توت فرنگی، فلفل سبز و قرمز و زردآلو منبع غنی ویتامین Cهستند. این ویتامین نیز یک آنتی اکسیدان قوی است.
۳- بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان و پیش ساز ویتامین A که در سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج پخته، کدو حلوایی، طالبی، زردآلو، کلم بروکلی، گریپ فروت قرمز وجود دارد، روی و سلنیوم می باشد. رژیم های غذایی نامناسب توام با سیگارکشیدن و آلودگی هوا باعث فعال شدن رادیکال های آزاد و به خطر افتادن سلامت فرد می شود. آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که می توانند اثر رادیکال های آزاد را خنثی کنند. همچنین باعث ساخته شدن موی جدید و استحکام آن می شوند. به هرحال رفتار تغذیه ای صحیح که همیشه مورد تاکید می باشد، میزان رشد و استحکام فولیکول مو را بهبود می بخشد
۴- عناصر معدنی :
آهن باعث حفظ اکسیژن رسانی به بافت است و در نتیجه با برقراری جریان خون مناسب در پوست سر باعث تقویت رویش مو می شود.خرما، کشمش و مویز، تخم مرغ، گیاهان با برگ سبز تیره مثل اسفناج، غلات کامل، جگر ، گوشت گوساله منابع غنی آن هستند.
سیلیس یک ماده موثر در رشد مو است گرچه کمتر به آن توجه می شود در پوست خیار و لوبیا و بنشن سیلیس به مقدار کافی برای مو موجود است. به علاوه فلفل سبز و قرمز و سیب زمین حاوی مقادیر کافی سیلیس هستند.
روی نقش موثری هم در تولید سلولهای جدید مو و هم در حفظ تعادی مناسب هورمونی بدن برای حفظ رشد مو دارد. کاهش روی باعث ضعف پیاز مو می شود. گوشت قرمز، ماهیچه، میگو، آجیل ها، صدف ، سیب زمینی منابع غنی روی هستند.مس نیز در رویش مو موثر است.
تاکنون در مورد اثر پروتئین ها، مواد معدنی، ویتامین ها بر مو بحث کردیم و توانستیم مواد غذایی حاوی این مواد را معرفی کنیم، در بخش بعدی و انتهایی به بحث در مورد اثر چربی ها بر مو می پردازیم.
