[us_single_image image=”6129″ size=”medium” align=”center”]

رزماری، یا اکلیل کوهی، گیاهی چند ساله، معطر و از خانواده نعنائیان است که برگ‌های سوزنی شکل و همیشه سبز دارد. نام رزماری برگرفته از کلمات لاتین “ros” به معنای شبنم و “marinus” به معنای دریا است. این گیاه بومی منطقه مدیترانه است. گل و برگ‌های این گیاه بوی تندی شبیه به کافور دارد. رزماری علاوه بر کاربرد دارویی، در پخت و پز نیز استفاده می‌شود. این گیاه از زمان­های دور به عنوان یک گیاه دارویی مشهور بوده و در درمان بیماری­های مختلف، مورد استفاده قرار می­ گرفته است.